spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

EXCLUSIV: Mai marii șefi de la București fac curățenie printre examinatorii auto de la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Un nou scandal izbucnește la Sibiu, de această dată la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor. Conform primelor informații, a fost demarată o anchetă internă la nivelul DRPCIV București.

Ancheta vizează direct orașul Sibiu, aici unde, conform surselor Sibiu Independent, trei examinatori auto din cadrul Serviciului Permise Sibiu au fost deja „pedepsiți” cu muncă de birou, ei nemaiputând examina proba de traseu a candidațiilor pentru obținerea permisului de conducere. Am încercat să aflăm pe căi oficiale despre acest caz însă se pare că acesta este ținut secret de mai marii șefi de la București, doar ei fiind abilitați să comunice alte informații. Alte surse Sibiu Independent spun că totul a pornit de la multitudinea de reclamații din partea elevilor auto, dar și a părinților acestora. Încă nu se cunosc faptele de care sunt acuzați examinatorii.

Ancheta nu afectează buna desfășurare a activității Serviciului Regim Permise și Înmatriculări Sibiu

Este vorba despre o anchetă internă declanșată la nivelul DRPCIV București în vederea stabilirii situației de fapt. În funcție de rezultatul anchetei instituția competentă va lua măsurile legale care se impun..
Menționăm faptul că această anchetă nu afectează buna desfășurare a activității Serviciului Regim Permise și Înmatriculări Sibiu.”
au declarat reprezentanții Prefecturii Județului Sibiu, contactați în exclusivitate de reporterii Sibiu Independent

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor

LOAMNEȘ: Investiții masive în școli