5.1 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Raluca Turcan aleargă la Maratonul Sibiu (CP)

Știri din Județ

Raluca Turcan, Ministrul Muncii a anunțat pe pagina sa de Facebook că va alerga la Maratonul Sibiu, pentru proiectul SKATEPARK Agnita, alături de Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, și de vicepreședinții Consiliului Județean Sibiu, Vlad Vasiu și Marcel Luca:

Pe 2 octombrie Sibiul se pune, din nou, în mișcare. Cel mai mare eveniment filantropic sportiv din România, Maratonul Internațional al Sibiului, demonstrează an de an puterea unei comunități unite, solidaritatea și implicarea sa. Voi alerga în echipă cu Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, și cu vicepreședinții Consiliului Județean Sibiu, Vlad Vasiu și Marcel Luca, pentru unul dintre proiectele maratonului, susținut de primarul Agnitei, Alin Schiau, și inițiat de ADI Valea Hârtibaciului: realizarea unui skate park în orașul Agnita.

Cred în șansa tuturor tinerilor din județul Sibiu de a beneficia de aceleași oportunități de petrecere a timpului liber și știu că nu sunt singura. Vă îndemn să susțineți echipa noastră și proiectul SKATE PARK ȘTRAND AGNITA (informații aici).

Misiunea noastră este strângerea a 40.000 lei. Ne puteți fi alături aici:

Ne vedem pe 2 octombrie la Maratonul Sibiu.” – a transmis Raluca Turcan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri