5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

AVRIG: Peste 1600 de elevi, înscriși în anul școlar 2021-2022

Știri din Județ

Peste 1600 de elevi au început, astăzi, un nou an școlar în instituțiile de învățământ din UAT Avrig, potrivit Primăriei.

La Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” Avrig, vor învăța anul acesta 850 de copii, la Școala Gimnazială, peste 500 și alți 330 au fost înscriși la Liceul Tehnologic Mârșa.



Prezent la deschiderea anului școlar din cele trei instituții de învățământ, primarul Adrian David le-a reamintit elevilor și cadrelor didactice să respecte regulile de protecție sanitară, pentru a putea merge fizic la școală.

„Începerea noului an școlar este în primul rând despre copii. Deși pentru noi toți este o perioadă cu multe provocări, știm că au fost nerăbdători să se întoarcă în bănci și să își revadă colegii și profesorii.



Chiar dacă avem încă multe temeri și multe necunoscute, e nevoie de un efort comun de adaptare la situația actuală, pentru că numai cu responsabilitate și disciplină vom putea să depășim aceste momente.

Școala este esențială în formarea copiilor noștri și este cea mai bună cale să îi pregătim pentru viitor. Din păcate, abia când ne-am confruntat cu o situație de criză, ne-am dat seama cât de mult contează educația școlară și, în egală măsură, cea sanitară.

Școala are nevoie de implicarea noastră, a tuturor – elevi, profesori, părinți, administrații locale și centrale. Împreună trebuie să fim responsabili și să respectăm regulile de protecție sanitară. Pentru că, cel mai important, este să rămânem toți sănătoși.



Vă dorim tuturor un an școlar cu bucurie! Și, chiar dacă încă trebuie să purtați mască, să nu vă pierdeți niciodată zâmbetul„, a fost mesajul primarului orașului Avrig, Adrian David, cu ocazia începerii noului an școlar.



Și viceprimarul Ciprian Stoișor transmite un mesaj în prima zi de școală.

Dragi elevi, stimate cadre didactice, stimați părinți,

vă propun să respectăm în continuare regulile de protecție sanitară, ca să putem avea un an școlar liniștit, lipsit de incidente nedorite.



Pe elevi, îi îndemn să fie curioși, să profite din plin de anii de școală și să își respecte profesorii. Aceștia merită respectul şi admiraţia noastră, a tuturor.

Vă urez un an școlar cu bucurii și rezultate deosebite!”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș