11.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Și-a lăsat soția să conducă deși nu avea permis. Au vrut să-i și păcălească pe polițiști

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 16 septembrie, în jurul orei 18:00, pe strada Târgului din localitatea Apoldu de Sus, conducătoarea unui autoturism a oprit brusc la vederea echipajului de polițiști din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului, coborând de la volan și făcând schimb de locuri cu un bărbat aflat pe locul din dreapta.
Polițiștii au constatat că este vorba despre o tânără în vârstă de 27 de ani, localnică, ce nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Aceasta era însoțită de soț, în vârstă tot de 27 de ani, care i-a încredințat autoturismul soției spre a fi condus pe drumurile publice deși cunoștea faptul că aceasta nu are acest drept.

La data de 17 septembrie, în jurul orei 00:15, pe raza localității Cristian, polițiștii rutieri au identificat un localnic în vârstă de 34 de ani în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.
De asemenea, testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a indicat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri