spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Cum plouă puțin, cum se înmulțesc accidentele în județul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Totuși, la fiecare ploaie, imediat după ce carosabilul devine ud, la nivelul județului Sibiu sunt înregistrate minim două accidente rutiere într-un interval extrem de scurt. Pentru că la noi, viteza este încă o problemă pe care șoferii nu o iau în serios, indiferent de vreme. Depășiri riscante, nepăstrarea distanței de siguranță, dar și neatenția la drum, fiind preocupație de telefoanele mobile.

Exemple reprezentative de astăzi:

În această dimineață, în municipiul Mediaș au fost înregistrate două evenimente rutiere: O femeie în vârstă de 80 de ani, în timp ce traversa pe trecerea pentru pietoni de pe strada Avram Iancu , a fost acroșată de un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 52 de ani, ambii fiind medieșeni.

Tot în municipiul Mediaș, dar pe strada Mihai Viteazu, un alt pieton în vârstă de 32 de ani a fost lovit tot în timp ce traversa pe trecerea pentru pietoni. Autoturismul implicat era condus de către un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Mediaș. Pietonul a fost transportat la spital, fiind conștient.

Al treilea eveniment rutier petrecut în această dimineață ploioasă s-a produs în Sibiu, la intersecția Bulevardului Mihai Viteazu cu strada Rahovei, acolo unde un biciclist în vârstă de 81 de ani a fost acroșat de un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 48 de ani. În urma impactului, victima a suferit un traumatism toracic.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului