spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Șoferii sibieni se urcă în continuare la volan după ce au consumat alcool sau droguri. Alții nu au nici măcar permis

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 17 septembrie, în jurul orei 18:45, în afara localității Șeica Mare, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe DC 5 de către un localnic în vârstă de 33 de ani. Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la substanța THC-5, Cannabis, bărbatului fiindu-i recoltate ulterior probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism. De asemenea, s-a constatat că autoturismul condus este neînmatriculat.

La data de 18 septembrie în jurul orei 12,00, pe raza orașului Tălmaciu, plițiștii au depistat un localnic în vârstă de 33 de ani în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

La aceeași dată, în jurul orei 14,45, pe DJ 106E, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus dinspre Sibiel spre Orlat. Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că la volanul autoturismului se afla o tânără în vârstă de 16 ani, din Sibiel, iar autoturismul este neînmatriculat.

La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 22,00, pe raza localității Arpașu de Jos, polițiștii au identificat un localnic în vârstă de 43 de ani, aflat la volanul unui autoturism și a cărui testare alcoolscopică a indicat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară