spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Sibienii, provocați să facă mișcare în Parcul Ștrand

Știri din Județ

Publicitate

Sibienii au fost provocați să își lase, pentru câteva ore, mașinile în parcare și să opteze pentru un mijloc alternativ de transport, pâîn cartierul Ștrand, unde au fost așteptați cu fel de fel de activități pentru o după-amiază plină de adrenalină și voie bună. Proiectul „Sibiu – Orașul Bunelor Manieres-a alăturat Săptămânii Mobilității și a desfășurat, în 22 septembrie, un eveniment de care localnicii, cu mic, cu mare, s-au bucurat în număr mare.

Parcul din Ștrand s-a transformat, preț de patru ore, într-un spațiu dedicat activităților recreative pentru toate vârstele. Aici, sibienii pasionați de sporturi s-au putut întrece în competiții de tenis de masă, baschet, tir cu arcul ori badminton, au putut face exerciții de fitness în aer liber și, de asemenea, urmări lecțiile interactive susținute de cluburile sportive partenere ale proiectului. Astfel, cei prezenți au fost provocați să participe la scurte workshopuri de dans sportiv, fitness ori karate.

După ce au făcut mișcare, participanții au fost răsfățați cu o „porție” artistică, susținută de tinerii de la Palatul Copiilor din Sibiu.

„Bunele maniere se reflectă și în modul în care toți ne implicăm în protejarea mediului înconjurător, arătându-ne dragostea față de Sibiu – orașul în care trăim, ne desfășurăm activitatea -, prin renunțarea la deplasarea cu autoturismele și folosirea mijloacelor de transport alternative, în Săptămâna Mobilității, apelând la autobuz, bicicletă, trotinetă ori mersul pe jos”, spun inițiatorii evenimentului.

Evenimentul s-a desfășurat în parteneriat cu Decathlon, Școala de Dans „Mirajul Dansului”, Palatul Copiilor Sibiu și Clubul Sportiv Puma, fiind un proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și susținut de Romgaz, The Lake Home – Living Xperience, NTT DATA Romania și New Concept Living.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri