spot_img
11.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

„Loto 5 din 40” – Un rășinărean băut a făcut prăpăd într-o parcare din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 27 septembrie, în jurul orei 12:00, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 29 de ani în timp ce conducea un motociclu fără a deține acest drept. De asemenea, s-a constatat că vehiculul condus este neînmatriculat.

La aceeași dată, în jurul orei 12:15, polițiștii au oprit pentru control un ATV condus pe DJ 105, între Cârța și Arpașu de Jos de către un localnic în vârstă de 31 de ani.
Din verificările efectuate a rezultat faptul că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar ATV-ul este neînmatriculat sau neînregistrat.

La data de 28 septembrie, în jurul orei 00:45, în municipiul Sibiu, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Rășinari, în timp ce conducea un autoturism pe strada Siretului, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de deplasare și a acroșat un număr de 5 autovehicule parcate. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri