spot_img
10.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Întâlnire cu membrii European Ramblers’ Association, în cadrul Eurorando 2021

Știri din Județ

Publicitate

Consiliul Judetean Sibiu a organizat astăzi o întâlnire cu membrii European Ramblers’ Association, în cadrul Eurorando 2021.

Aceştia au făcut cunoştință cu bucate locale, din recolta de toamnă, şi au avut şansa de a afla mai multe despre județul Sibiu şi specificul său.


În cadrul acestei întâlniri am susținut o prezentare despre misiunea Programului Anii Drumeției, ceea ce ne-am propus şi ceea ce am realizat.
A fost o dupămasă productivă!” – au scris reprezentații Anii Drumeției pe pagina lor de Facebook.

Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, le-a urat bun venit membrilor Asociației Europene a Drumeților.



AniiDrumeției, programul prin care ne dorim să dezvoltăm infrastructura turismului de drumeție pedestră și cicloturism și să promovăm mișcarea în aer liber a fost unul dintre cele mai importante subiecte despre care am discutat în cadrul întâlnirii. Am avut astfel șansa de a arăta membrilor ERA că județul Sibiu nu susține doar financiar pregătirea traseelor Eurorando, alocând în jur de 25.000 euro pentru amenajările traseelor selectate, dar are și o strategie de dezvoltare durabilă a eco-turismului. Această întâlnire a reprezentat și un bun prilej pentru oaspeții noștri de a degusta din bucătăria locală prin amabilitatea producătorilor locali din județ care ne-au fost alături astăzi și au făcut cunoscute celor prezenți gusturile sibiene.



Frumusețea peisajelor, gastronomia locală, tradiția care încă se mai păstrează în sate, biodiversitatea și patrimoniul natural și cultural bogat fac din județul Sibiu o destinație atractivă pentru turiștii europeni”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda