Daniela Cîmpean- președinta CJ Sibiu, prezentă la Săptămâna europeană a regiunilor și orașelor 2021 – EURegionsWeek

În calitate de membră a Comitetului European al Regiunilor – European Committee of the Regions, Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, a participat astăzi la sesiunea de deschidere a Săptămânii Europene a Regiunilor și Orașelor 2021 – EURegionsWeek, cel mai mare eveniment european anual dedicat politicii de coeziune.Sub titlul „Împreună pentru redresare”, #TogetherForRecovery programul dezbaterilor din acest an se concentrează pe capacitatea UE și a guvernelor naționale și regionale de a sprijini cetățenii europeni și comunitățile locale cu măsuri practice și politici publice care vizează investițiile într-un viitor mai echitabil, mai ecologic și mai digitalizat pentru redresarea europeană.

#EURegionsWeek servește, de asemenea, ca o platformă pentru promovarea dezbaterii privind viitorul Europei. ” – a scris Daniela Cîmpean pe pagina sa de Facebook.


Săptămâna europeană a regiunilor și orașelor (# EURegionsWeek) este cea mai mare manifestare anuală de la Bruxelles dedicată politicii regionale. Evenimentul are loc în perioada 11-14 octombrie 2021)

Această manifestare a ajuns o platformă unică de comunicare și de colaborare, reunind regiuni și orașe din întreaga Europă, inclusiv pe reprezentanții lor politici, funcționari, experți și reprezentanți ai mediului academic.

În ultimii 17 ani, în cadrul manifestării au fost realizate multe acțiuni de promovare a modalităților prin care regiunile și orașele utilizează fondurile UE pentru a le îmbunătăți cetățenilor viața de zi cu zi. (sursa cor.europa.eu)

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *