0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Un copil de 10 ani din Sibiu a plecat de la școală, dar nu a mai ajuns acasă

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Din fericire, în urmă cu câteva minute, minorul a fost găsit de către polițiști în apropiere de domiciliu, în zona cartierului Țiglari. Din primele verificări nu rezultă indicii ca ar fi fost victima vreunei infracțiuni, copilul declarând că s-a aflat la un prieten, în municipiul Sibiu. Minorul va fi încredințat familiei.

Știre inițială:

Poliţiştii sibieni caută un minor în vârstă de 10 ani, care a plecat de la școală într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

În seara zilei de 12 octombrie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 08:00, fiul său minor, ȘTEFAN NICOLAE, în vârstă de 10 ani, domiciliat în municipiul Sibiu, a plecat de la la școală, din același municipiu, într-o direcție necunoscută fără a se mai întoarce acasă.

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate 46 de kg, ochi verzi, păr brunet, scurt.

În momentul plecării, minorul purta echipament sport de culoare negru, hanorac negru, încălțăminte sport de culoare alb, ghiozdan de culoare albastru.

Semne particulare: tatuaje pe ambii umeri cu inscripția “Tatăl meu”, respectiv un desen ce prezintă forma unei inimi, urmat de inscripția “Ali”.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest minor sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș