8 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Unui bărbat din Retiș nu i-a convenit reținerea permisului. Așa că, a condus din nou

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 12 octombrie, în jurul orei 13:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au oprit pentru control în trafic, pe str. Avram Iancu din oraș, un autoturism la volanul căruia a fost depistat un bărbat, 52 de ani, din Retiș, care le-a declarat polițiștilor că nu deține asupra sa documentele de identitate, inclusiv permisul de conducere.

Polițiștii rutieri, în urma verificărilor efectuate, au constatat că bărbatul avea exercitarea dreptului de a conduce autovehicule suspendată începând cu data de 06.10.2021.

În cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 alin 2 Cod Penal.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri