8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Raluca Turcan, prezentă la Bursa locurilor de muncă de la Avrig (CP)

Știri din Județ

Raluca Turcan, Ministrul Muncii a participat astăzi la Bursa locurilor de muncă de la Avrig, un eveniment inițiat de primarul orașului, Adrian David, și susținut de AJOFM Sibiu. „A fost o premieră și am ținut să subliniez asta în fața firmelor participante, a publicului și a presei. Primăriile responsabile înțeleg că rolul lor nu se termină la asfaltări sau alte activități gospodărești, ci trebuie să aibă în vedere, în toată complexitatea sa, mai binele oamenilor.” – a scris Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.

Inițiativa Primăriei Avrig a adus în fața locuitorilor peste 160 de locuri de muncă pentru persoane cu sau fără calificări, cu studii sau fără, oferite de companii serioase aflate în continuă dezvoltare. Între ofertanți, și firme beneficiare de finanțări europene pe programe dedicate tinerilor șomeri, pentru al căror sprijin, la inițiativa Ministerului Muncii, Guvernul a adus recent în completare noi măsuri.

Am avut și la Avrig confirmarea faptului că măsurile susținute de Ministerul Muncii și de Guvernul României au fost cele potrivite. Prelungirea ajutorului social șase luni după încadrarea în câmpul muncii, majorarea salariului minim, programele în parteneriat cu Ministerul Educației sunt doar trei de astfel exemple.

Avrigul are parte de o administrație care înțelege că beneficiile locurilor de muncă bine plătite nu le simt doar salariații, ci și autoritățile. Îndemn administrațiile să urmeze acest model, garantându-le încă o dată reprezentanților acestora implicarea fără rezerve a instituțiilor în subordinea Ministerului Muncii.

sursa foto: Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș