5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Veşmântul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iaşi este aşezat în Mănăstirea „Înălţarea Sfintei Cruci” din Sădinca (Sibiu)

Știri din Județ

Unul dintre veşmintele Cuvioasei Parascheva de la Iaşi se află în Mănăstirea „Înălţarea Sfintei Cruci” din satul Sădinca (judeţul Sibiu), unde părintele stareţ, ieroschimonahul David Stoica, declară că enoriaşii au contribuit la aducerea hainelor sfinte aici.

Cuvioasa Parascheva mi-a îndeplinit multe dorinţe. De câte ori mergeam la Cuvioasa Parascheva la Iaşi, aveam o realizare. Cuvioasa Parascheva este un exemplu de milostenie şi are o putere foarte, foarte mare pentru cei necăjiţi, care se roagă. Calendarul ortodox este plin numai de mărgăritare duhovniceşti, de sfinţi„, a declarat joi, pentru AGERPRES, ieroschimonahul David Stoica.

Veşmântul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iaşi este aşezat în Mănăstirea „Înălţarea Sfintei Cruci” din Sădinca, alături de epitrafirul părintelui ieromonah Arsenie Boca şi de mătăniile părintelui Lavrentie de la Mănăstirea Frăsinei din judeţul Vâlcea. La mănăstirea din Sădinca vin să se roage enoriaşi din toată ţara şi din străinătate.

Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, în ziua de 14 octombrie, prilejuieşte la Iaşi un mare pelerinaj din toată ţara.

sursa foto: Isabela Paulescu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș