10.7 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Călin Bucur încheie sezonul 2021 în postura de vicecampion al clasei 11

Știri din Județ

Cu un calendar mai încărcat decât în sezoanele precedente, Campionatul Național de Raliuri Betano a programat în 2021 un număr de 10 curse pe zăpadă, asfalt și macadam. Călin Bucur s-a aliniat la startul unui număr de cinci raliuri cu două mașini de concurs: un Subaru Impreza STi și un Mitsubishi Lancer EVO VIII, cu obiectivul clar de a se lupta pentru titlul categoriei.



Sezonul 2021 a început pentru Călin Bucur și copilotul său, Levente Csegzy, cu o victorie în cadrul clasei 11 la Raliul Maramureșului, echipajul sibian demonstrând că este unul dintre principalii favoriți la titlu. La câteva săptămâni distanță a urmat un parcurs foarte bun în Raliul Argeșului, care s-a încheiat, din păcate, cu un abandon tehnic pe celebrul Transfăgărășan.



Începând cu Raliul Moldovei, Crina Bucur, sora lui Călin, a ocupat locul copilotului pentru două curse pe macadam în care echipajul a fost rapid dar a avut, în continuare, parte de unele probleme tehnice. Cursa din Moldova s-a încheiat cu un loc patru în clasa 11, în timp ce Raliul Sibiului, competiția de casă a celor doi, a adus un podium în categorie. Sub aplauzele prietenilor și familiei, Călin și Crina au făcut spectacol pe probele de macadam de lângă Sibiu și au promovat motorsportul cu ajutorul autorităților locale: Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.



La penultima cursă din 2021, Levente Csegzy a revenit în dreapta lui Călin, echipajul având parte de o noutate: o schimbare de material de concurs. La bordul unui Mitsubishi Lancer EVO VIII, Călin și Levente au obținut victoria în cadrul unei clase 11 foarte disputate, cu dueluri strânse între participanți.



Sezonul 2021 al Campionatului Național de Raliuri Betano se încheie pentru Călin Bucur cu două victorii dintr-un total de cinci curse la care pilotul sibian a luat startul. Participând alături de doi copiloți, Levente Csegzy și Crina Bucur, Călin a fost unul dintre principalii favoriți la titlul categoriei, obținând la final titlul de vicecampion al clasei 11.


Participarea lui Călin Bucur a fost posibilă datorită Primăriei Municipiului Sibiu și a Consiliului Județean Sibiu, dar și a partenerilor puternici care au susținut performanța în sezonul 2021: Terra Building, Asterra, Nord Construct, Farmacia San Marco Sibiu, Școala de Șoferi Elit, Bucur Rally & Tuning, Sparco, Sparco Shop România, Hankook, Hankook Competition, Căpățâna Consult Salubrizare și echipa Sibiu Racing Team.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri