spot_img
21.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Un podium cât o victorie la Raliul Maramureșului

Știri din Județ

Publicitate

Sebastian Barbu a continuat seria de clasări pe podium la Raliul Maramureșului cu locul secund în 2023.

Publicitate

Sebastian Barbu a început sezonul 2023 cu o victorie în Raliul Harghitei, urmată de abandonul din Raliul Argeșului. Participarea la Raliul Maramureșului, etapa a treia Campionatului Național de Raliuri Betano, a fost confirmată în ultimul moment așa că Sebastian Barbu a concurat împreună cu copilotul Teo Gabi Găină. “Mulțumesc Bogdan Iancu și Codruț Arsenescu pentru susținere și chiar dacă totul lucrurile s-au schimbat mult în ultima perioadă vom încerca să ne luptăm și în această etapă pentru un loc pe podium”, spunea Sebastian Barbu, înaintea startului în Raliul Maramureșului. 

Prima zi a fost una în care Sebastian Barbu a avut o abordare prudentă și pe care a încheiat-o cu cel mai bun timp pe speciala a șasea. “Am început prudent această etapă pentru că nu-mi mai pot permite nicio greșeală în acest seszon. În plus, au fost și multe schimbări de situație din punct de vedere organizatoric care ne-au influențat și nouă evoluția, dar acum sunt mulțumit de modul în care s-a terminat ziua”, a continuat Sebastian Barbu.

Cu alte două clasări în top patru pe cele două speciale desfășurate duminică, Sebastian Barbu și Teo Gabi Găină au terminat Raliul Maramureșului pe locul 2. “După tot ce s-a întâmplat, este un loc doi cât o victorie. Teo și-a făcut excelent treaba de copilot și a demonstrat că este un adevărat sportiv. Le mulțumesc încă o dată tuturor pentru susținere și aștept cu nerăbdare etapa de la Sibiu acum”, a mai spus Sebastian Barbu.

Raliul Sibiului, următoarea etapă din Campionatul Național de Raliuri Betano, se va desfășura în perioada 14 – 15 iulie.

Echipajul sibian este susținut în sezonul 2023 de partenerii: Autosole2.0, Gorgandin, Foerch România, Terra Building, Jifa, EGLO Romania, Yiippi Adrenalin Travel Club, Comindustrial, NaceleUp.ro, Mindsoft și Indsoft.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)