7.9 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

AUR a început campania de strângere de semnături pentru demiterea preşedintelui Iohannis la Sibiu

Știri din Județ

Aseară, în Piaţa Mare din Sibiu, partidul AUR a început campania de strângere de semnături pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis. La debutul acţiunii naţionale a fost ales Sibiul, locul de unde preşedintele Iohannis a fost primar anterior. George Simion a fost prezent în Piaţa Mare alături de deputatul AUR de Sibiu, Sebastian Suciu şi câţiva susţinători locali.

Conform Constitutiei, pe care Klaus Iohannis pe toata durata mandatului a calcat-o in picioare, trebuie sa ajungem la alegeri anticipate. Pentru a economisi banii si nervii romanilor, odata cu alegerile anticipate trebuie sa mergem si la referendum pentru demiterea presedintelui. Vom merge catre romani, si ii vom ruga sa semneze. AUR va strange semnaturi in fiecare localitate din tara si in diaspora. In ciuda faptului ca presedintele, din pacate, controleaza o parte a Sistemului, vom merge pana la capat si speram ca celelalte partide parlamentare nu se vor lasa intimidate si vor achiesa la acest demers, pentru ca postul de la Palatul Cotroceni sa devina cat mai repede vacant. Invitam toate formatiunile, atat politice, cat si civice sa ni se alature acestui demers, invitam toti romanii sa intre pe site-ul josiohannis.ro si sa semneze pentru demiterea lui Klaus Iohannis” a declarat George Simion, co-preşedintele AUR.

La debutul campaniei de strângere de semnături în stradă, la Sibiu nu s-au înghesuit oamenii să semneze. După o oră de stat în Piaţa Mare, cei câţiva membri AUR prezenţi au plecat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri