FOTO: Sibian recalcitrant, oprit în trafic de mai multe echipaje de Poliție. A vrut să plece din filtru!

Știri din Județ

Un șofer din municipiul Sibiu a primit astăzi, o amendă de 2.030 de lei și 6 puncte de penalizare la permisul auto, asta după ce a fost suprins de un echipaj de Poliție în timp ce vorbea la telefonul mobil și nu purta centura de siguranță. Mai mult, acesta a devenit și recalcitrant.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 14:25, pe strada Vasile Cârlova din municipiul Sibiu, polițiștii rutieri somând repetat conducătorul autoturismului înmatriculat în străinătate, să oprească. După o urmărire de câteva minute, șoferul a fost oprit pe Șoseaua Alba-Iulia, devenind ușor recalcitrant atunci când agenții rutieri i-au cerut actele. Mai mult decât atât, acesta a amenințat faptul că părăsește locul opriri. Imediat, polițiștii rutieri au cerut întăriri, la fața locului ajungând alte 2 echipaje.

Deși nu a prezentat actele mașinii, permisul și buletinul, polițiștii rutieri au făcut verificări ample iar în urma comunicării verbale a datelor sale, șoferul a fost identificat și amendat.

Azi, în jurul orei 14:25, pe strada Vasile Cârlova din municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au observat cum șoferul unui autoturism condus spre Șoseaua Alba Iulia nu poartă centura de siguranță și folosește telefonul mobil fără a utiliza dispozitiv hands free. Autoturismul a fost oprit pe Șoseaua Alba Iulia, la volan fiind identificat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Sibiu. Întrucât conducătorul auto a devenit ușor recalcitrant amenințând că părăsește locul opririi, polițiștii rutieri au solicitat sprijinul unui alt echipaj de polițiști. Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.030 de lei și 6 puncte de penalizare pentru neportul centurii de siguranță, folosirea telefonului mobil și pentru neprezentarea actelor de identitate și ale autoturismului.” a declarat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri