17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Un șofer sibian în vârstă de 65 de ani, a fugit după ce a acroșat cu mașina un copilaș

Știri din Județ

Un eveniment rutier s-a produs în această seară pe Bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu. Un copil în vârstă de 5 ani a fost acroșat de o mașină.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 18:00, din primele informații rezultând faptul că pe o alee pietonală din spatele unui bloc de pe bulevardul Mihai , un băiețel în vârstă de 5 ani, însoțit de părinți, s-a smucit din mâna mamei și a pătruns pe carosabil, moment în care a fost acroșat de un autoturism al cărui conducător auto nu a oprit.

Publicitate

Copilul a fost transportat de părinți la spital pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

În jurul orei 20:00, conducătorul auto și autoturismul în cauză au fost identificate. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Sibiu.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor, urmând a fi stabilite toate circumstanțele și cauzele exacte care au dus la producerea acestui accident rutier.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic