FB IMG

Un șofer sibian în vârstă de 65 de ani, a fugit după ce a acroșat cu mașina un copilaș

Un eveniment rutier s-a produs în această seară pe Bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu. Un copil în vârstă de 5 ani a fost acroșat de o mașină.

Publicitate
itpadi

Evenimentul s-a produs în jurul orei 18:00, din primele informații rezultând faptul că pe o alee pietonală din spatele unui bloc de pe bulevardul Mihai , un băiețel în vârstă de 5 ani, însoțit de părinți, s-a smucit din mâna mamei și a pătruns pe carosabil, moment în care a fost acroșat de un autoturism al cărui conducător auto nu a oprit.

Copilul a fost transportat de părinți la spital pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

În jurul orei 20:00, conducătorul auto și autoturismul în cauză au fost identificate. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Sibiu.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor, urmând a fi stabilite toate circumstanțele și cauzele exacte care au dus la producerea acestui accident rutier.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *