FB IMG

Elevii cu nevoi speciale au participat la concursul de creație ”Surprizele toamnei”

Elevii din cele două Centre Școlare de Educație incluzivă din Municipiul Sibiu, precum și din cel de la Turnu Roșu s-au bucurat să participe vineri, 19 noiembrie 2021, la concursul de creație ”Surprizele toamnei”.

Publicitate
itpadi

În cadrul acestei competiții, micuții școlari au confecționat diferite figurine, măști, felinare din dovleci și ornamente, cu ajutorul elementelor din natură și al fructelor și legumelor. Prin aceste activități, cadrele didactice urmăresc dezvoltarea potențialului creativ al copiilor cu nevoi speciale.

Concursul s-a desfășurat în parteneriat cu șapte școli din județul Sibiu. Este vorba despre: Școala Gimnazială nr. 2 Sibiu, Școala Gimnazială nr. 10 Sibiu, Școala Gimnaziala nr. 13 Sibiu, Școala Gimnazială “Nicolae Iorga Sibiu”, Școala Gimnazială Racovița, Liceul de Artă Sibiu și Liceul Tehnologic Cisnădie.Instituțiile de învățământ special, respectiv Centrele Școlare de Educație Incluzivă nr.1 și nr. 2 din Municipiul Sibiu, precum și centrele din localitățile Turnu Roșu, Mediaș și Dumbrăveni se află în subordinea Consiliul Județean Sibiu.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *