26.2 C
Sibiu
duminică, 23 iunie, 2024

Elevii cu nevoi speciale au participat la concursul de creație ”Surprizele toamnei”

Știri din Județ

Elevii din cele două Centre Școlare de Educație incluzivă din Municipiul Sibiu, precum și din cel de la Turnu Roșu s-au bucurat să participe vineri, 19 noiembrie 2021, la concursul de creație ”Surprizele toamnei”.

În cadrul acestei competiții, micuții școlari au confecționat diferite figurine, măști, felinare din dovleci și ornamente, cu ajutorul elementelor din natură și al fructelor și legumelor. Prin aceste activități, cadrele didactice urmăresc dezvoltarea potențialului creativ al copiilor cu nevoi speciale.

Publicitate

Concursul s-a desfășurat în parteneriat cu șapte școli din județul Sibiu. Este vorba despre: Școala Gimnazială nr. 2 Sibiu, Școala Gimnazială nr. 10 Sibiu, Școala Gimnaziala nr. 13 Sibiu, Școala Gimnazială “Nicolae Iorga Sibiu”, Școala Gimnazială Racovița, Liceul de Artă Sibiu și Liceul Tehnologic Cisnădie.Instituțiile de învățământ special, respectiv Centrele Școlare de Educație Incluzivă nr.1 și nr. 2 din Municipiul Sibiu, precum și centrele din localitățile Turnu Roșu, Mediaș și Dumbrăveni se află în subordinea Consiliul Județean Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Turist salvat de Salvamont Sibiu

Drumeție în Munții Lotrului, pe Vârful Sterpu

Val de praf saharian peste județul Sibiu

Fată de 15 ani din Sibiu, dispărută

CSC Șelimbăr s-a despărțit de trei jucători

Bărbat dispărut din Miercurea Sibiului

Bărbat dispărut din Sibiu

Crosul Agnitei promite o seară de neuitat