7.9 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Bătrânelul rănit în accidentul de pe Rahovei este în comă. Soția acestuia plângea lângă mașina avariată

Știri din Județ

Bărbatul în vârstă de 76 de ani, ce a fost implicat aseară într-un grav accident de circulație pe strada Rahovei din Sibiu, este în continuare în stare gravă la spital. Conform medicilor, acesta este în comă, cu multiple traumatisme și contuzii.

Pentru că bărbatul era foarte aproape de casă, zgomotul produs de coliziunea dintre cele două mașini i-a alertat și pe vecini. Soția bărbatului a izbucnit în lacrimi atunci când a văzut că victima este chiar soțul său. Aceasta a stat minute-n șir lângă ambulanță, exclamând: „De ce nu pleacă odată, să-l ducă la spital?!”. Însă, în astfel de cazuri, ambulanța nu pleacă la drum până ce pacientul nu este stabilizat și conectat la aparate, tocmai pentru ca situația să nu fie agravată de mișcările rapizi ale mașinii.

Conform primelor date, bărbatul rănit ar fi intrat pe contrasens la efectuarea virajului la stânga.

„Pacientul a fost adus în stare gravă, inconștient. A fost diagnosticat cu multiple contuzii, traumatisme, fracturi. Este intubat, internat în cadrul secției ATI. Primește tratament de specialitate și i se fac investigații suplimentare pentru a fi acordată cea mai bună conduită terapeutică pe mai departe”, a declarat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

Cele două autoturisme circulau din direcții opuse, unul spre Piața Rahovei, condus de către un bărbat care în acest moment a fost rănit și este în stare de inconștiență, iar celălalt condus spre Semaforului de către o tânără în vârstă de 20 de ani, din Ocna Sibiului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri