17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Zborul pe ruta Munchen – Sibiu a fost deviat la Bucureşti din cauza ceții

Știri din Județ

UPDATE: 22.11.2021

Zborul programat pentru sosire pe ruta München – Sibiu (operat de compania aeriană Lufthansa) din data de 21.11.2021, ora 23:40 nu a fost efectuat din cauza prognozei meteo care indica aceleași condiții meteorologice cu cele care au determinat anularea zborului din ziua precedență, ceață, respectiv vizibilitate redusă. De asemenea, din acest motiv și zborul programat pentru plecare în cursul dimineții de 22.11.2021 la ora 07:15 pe ruta Sibiu – München a fost anulat. Pasagerilor le-a fost asigurată reprogramarea în funcție de opțiunea acestora și disponibilitatea următoarelor zboruri și, după caz, cazare și transport. O săptămâna frumoasă!”- a anunţat purtătorul de cuvânt al aeroportului sibian, Alexandra Păcurar.

Pasagerii cursei Lufthansa care trebuiau să sosească sâmbătă seara la Sibiu, de la Munchen (Germania), au aterizat la Bucureşti, după ce aeronava a fost deviată din cauza ceţii, a anunţat purtătorul de cuvânt al aeroportului sibian, Alexandra Păcurar.

Din cauza condiţiilor meteorologice – ceaţă asociată cu vizibilitate redusă (maxim 200 m), zborul programat pentru sosire la ora 23,40 din cursul nopţii pe ruta Munchen – Sibiu a fost deviat la Bucureşti, fapt ce a determinat şi anularea zborului programat pentru plecare din cursul dimineţii la ora 7,05 pe ruta Sibiu – Munchen, operate de compania aeriană Lufthansa„, a precizat Alexandra Păcurar.

Potrivit reprezentantei Aeroportului Internaţional din Sibiu, „pasagerilor le-a fost asigurată reprogramarea în funcţie de opţiunea acestora şi disponibilitatea următoarelor zborurilor şi, după caz, cazare şi transport”

Sursa: Agerpres

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri