spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Sibienii, puși pe fapte bune prin programul Banca pentru Alimente

Știri din Județ

Publicitate

Sibienii au întrat în spiritul sărbătorilor de iarnă și au dăruit alimente în cadrul campaniei de Crăciun Banca Pentru Alimente, pentru a le veni în sprijinul familiilor nevoiașe. 933 de kilograme de alimente s-au strâns până acum.

„Vreți să știți cât de darnici au fost sibienii săptămâna trecută? Am fost foarte recunoscători și bucuroși să preluăm 933 kg de alimente din magazinele Lidl Romania, donate în cadrul colectei. Acestea vor ajunge către 6 ONG-uri locale, partenere ale Băncii Pentru Alimente Sibiu.

Mulțumim tare mult persoanelor care au donat și voluntarilor noștri care au făcut zeci de familii fericite de Sărbători!” – au scris reprezentanții campaniei pe pagina lor de Facebook

Campania demarată de Lidl România se desfăşoară în perioada 1-28 decembrie 2021, în magazinele Lidl. Sibienii care doresc să sprijine programul non-profit Banca pentru Alimente o pot face prin achiziția de alimente neperisabile, dulciuri, detergenti etc care vor ajunge apoi la ONG-urile beneficiare din judeţul Sibiu.



Încă este loc de făcut bine! Colecta de Crăciun continuă până la 28 Decembrie! Vă așteptăm cu drag să donați alimente neperisabile în magazinele Lidl (Rusciorului, Alba Iulia, Selimbar, Mihai Viteazu) din Sibiu.” – au anunțat reprezentanții companiei.

Produse ce pot fi donate (produse neperisabile și care nu necesită temperatură joasă de păstrare): cereale, dulciuri, patiserie ambalată și biscuiți, dulceață-gemuri-cremă de ciocolată, ceai, biscuiti și napolitane, semințe, nuci și fructe uscate, chipsuri-snacksuri-pufuleti-covrigei, alimente de bază (ulei, făina, zahăr, orez, ingrediente de copt), conserve de legume, conserve de carne, conserve de fructe, paste fainoase, sosuri, lapte UHT (care se păstrează la temperatura camerei).

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor