8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Gheorghe Huja, primarul Cisnădiei: „Fie ca Sfânta Sãrbãtoare a Crãciunului sã vã gãseascã sãnãtoși, sã vã umple de bucurie și optimism”

Știri din Județ

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, primarul orașului Cisnădiei, Gheorghe Huja transmite următorul mesaj:

Încheiem în curând un alt an în care pandemia ne-a remodelat viețile, ne-a obligat sã renunțãm la unele obiceiuri și sã ne adaptãm unor reguli noi. Unii au suferit, alții au pierdut rude, prieteni, într-un cuvânt a fost un an greu pentru mulți dintre noi. Cu încredere în Dumnezeu și cu dorința de a le face bine semenilor am reușit sã ajungem la momentul bilanțului și sã contabilizãm realizãri importante pentru orașul nostru. Așa cum spuneam și în urmã cu un an, acest virus nu trebuie sã ne îngenuncheze, investițiile în confortul cetãțeanului trebuie sã continue chiar dacã ritmul e încetinit de mecanismele care se mișcã mai greu în aceastã perioadã. Ne-a învãțat multe acest interval de aproape doi ani și poate cã, la final, vom constata cã suntem mai buni, empatici, solidari, mai atenți la grijile și nevoile celor de lângã noi. Poate neîntâmplãtor momentul Sãrbãtorii Nașterii Domnului coincide cu cel al diminuãrii virulenței pandemiei, astfel cã vom putea simți liniștea, cãldura și lumina Crãciunului mai aproape de esența lui. Principala mea urare pentru dumneavoastrã este aceea sã fiți sãnãtoși pentru cã în aceste timpuri am înțeles cã ea, sãnãtatea, este primordialã. Vã doresc totodatã putere pentru a depãși vremurile dificile prin care trecem, pace în suflet și o pornire tot mai mare de a-i ajuta pe cei aflați în dificultate. Sunt convins cã orice necaz e un fel de purgatoriu la finalul cãruia omul se îmblânzește, se îmbuneazã. M-am bucurat sã vãd cã tot mai mulți oameni prețuiesc în ultima vreme virtuțile umane, așa cum poate nu o fãceau înainte.
Fie ca Sfânta Sãrbãtoare a Crãciunului sã vã gãseascã sãnãtoși, sã vã umple de bucurie și optimism, iar Noul An sã vã aducã prosperitate, liniște și împlinirea tuturor dorințelor. La mulți ani!

Primarul orașului Cisnădie,
Gheorghe Huja

foto: Ciucă Claudiu Alexandru

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș