spot_img
12.3 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Două persoane rănite într-un autoaccident, produs la Cornățel

Știri din Județ

Publicitate

Două persoane au fost rănite după ce s-au răsturnat cu mașina pe DJ 106, în zona localității Cornățel, pe un tronson de drum în curbă la stânga.

Autoturismul era condus spre Agnita, șoferul, un bărbat în vârstă de 89 de ani, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Acesta mai călătorea împreună cu soția acestuia, în vârstă de 81 de ani, ambii sibieni.

În urma impactului, ambii au suferit vătămări corporale și vor fi transportați la spital.

„Saj Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip B în apropierea localității Cornățel, unde un autoturism a ieșit în decor răsturnandu-se.
În urma accidentului au suferit politraumatisme șoferul și soția sa .
Bărbatul de 89 ani a fost transportat la UPU Sibiu de către echipajul SAJ ,el suferind un traumatism toracic.
Femeia a fost transportată la UPU de către un echipaj Smurd. „ a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD și un echipaj de pompieri militari pe DJ 106, localitatea Cornățel unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat.
L-a fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru 2 persoane implicate( un bărbat și o femeie) care au fost transportate la UPU Sibiu.
Femeia, în vârstă de aproximativ 81 de ani, cu durere toracică a fost transportată la UPU Sibiu de către echipajul SMURD iar bărbatul a fost transportat la spital de către echipajul SAJ.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda