5.1 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Sibiul are doi noi subprefecţi

Știri din Județ

ŞTIRE ACTUALIZATĂ în 13.01.2022, ora 13.19

Guvernul a decis, în şedinţa de miercuri, numirea a doi noi subprefecţi în judeţul Sibiu: Gheorghe Sebastian Şebu şi Daniel Moşin. Aceştia au depus jurământul joi dimineaţa au intrat în funcţie. Prefectul de Sibiu, Mircea Creţu, propus de PNL, este încă în funcţie. Cei doi subprefecţi sunt propuşi de PSD.

Sibiul avea până acum doar un subprefect în funcţie, pe doamna Sanda Ligia Muntean, venită din zona Mediaşului. Anterior, Sibiul a avut şi al doilea subprefect, pe Laurenţiu Theodoru, din partea USR-Plus, dar acesta a fost destinuit la începutul lunii septembrie 2021, odată cu plecarea USR-Plus de la Guvernare.

Daniel Moşin a fost consilier local la Sibiu în perioada 2018-2020. Sebastian Sebu a fost şeful cancelariei în Prefectura Sibiu pe timpul mandatului ca prefect al PSD-istei Maria Minea. Şebu a fost ofiţer de poliţie, acesta fiind şeful SIPI Sibiu (Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă).

Am decis să mă implic și să îmi asum responsabilități, alături de echipa PSD Sibiu, într-un context socio-economic dificil. Am considerat că pregătirea și experiența mea pot contribui la buna coordonare a acțiunilor pe plan local inițiate de conducerea executivă centrală pentru diminuarea efectelor pandemiei și ale crizei economice asupra populației.

Numirea în această funcție nu o consider ca fiind o oportunitate, ci o nouă provocare, în momente de încercări atipice la care noi toți trebuie să facem față.” – Sebastian Gheorghe Șebu. 

Numirea în funcția de subprefect al județului Sibiu mă onorează și le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată. Privesc această funcție ca pe o mare responsabilitate și nu ca pe un privilegiu. O responsabilitate pe care o am față de fiecare cetățean al acestui județ.
În calitate de subprefect al județului Sibiu, voi cere de la toți cei alături de care voi lucra să manifeste aceeași responsabilitate pentru că numai astfel ne vom putea aduce contribuția la implementarea proiectelor Guvernului în teritoriu.
Atât în relația cu colegii din cadrul Instituției Prefectului, cât și în relația cu instituțiile deconcentrate, voi promova profesionalismul și buna colaborare, bazate pe proceduri clare și pe obiective concrete.
Îmi doresc să fim, instituțional, mai prietenoși cu cetățenii, în slujba cărora lucrăm, și mai preocupați de problemele cu care aceștia se confruntă ori pe care le sesizează.
Sunt convins că voi avea o colaborare foarte bună cu fiecare dintre noii mei colegi și ii asigur de tot sprijinul meu.” – Moșin Daniel.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri