Șofer fără permis, oprit de Poliție după ce a depășit pe linie continuă

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

În continuare, pe raza județului Sibiu sunt constatate zilnic abateri la regimul rutier, zeci de șoferi fiind trași pe dreapta de către polițiștii rutieri.

La data de 12 ianuarie, în jurul orei 20:00, polițiștii rutieri au oprit un autoturism condus pe DJ 105N, în afara localității Turnu Roșu. La volan a fost identificată o tânără în vârstă de 18 ani, domiciliată în municipiul Sibiu, care nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Din cercetările efectuate a rezultat faptul că autoturismul în cauză i-a fost încredințat tinerei de către tatăl acesteia, în vârstă de 49 de ani.

La data de 13 ianuarie, în jurul orei 01:30, pe DJ 141A, în localitatea Metiș, polițiștii l-au testat alcoolscopic pe șoferul unui autoturism, rezultatul indicând o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O abatere rutieră gravă a fost depistată pe DN 7, în localitatea Tălmaciu, acolo unde polițiștii rutieri au observat un microbuz transport marfă al cărui conducător auto, circulând pe direcția Vâlcea – Sibiu, s-a angajat în efectuarea unei manevre neregulamentare de depășire a unui ansamblu tir, încălcând marcajul longitudinal continuu care separă cele două sensuri de deplasare.
După oprirea autoutilitarei, s-a constat că la volan se afla un tânăr în vârstă de 29 de ani, din județul Vâlcea, iar din verificările efectuate a rezultat că acesta nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri