31.6 C
Sibiu
sâmbătă, 20 iulie, 2024

VIDEO-FOTO: Un copil din Nocrich, autorul apelului „terorist” de ieri

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Acțiunea forțelor de ordine s-a finalizat, nefiind găsit nici un pachet suspect. Cel mai probabil a fost vorba despre o farsă. Apelantul a fost găsit, este vorba despre un minor în vârstă de 13 ani, domiciliat în Nocrich. Părinții acestuia au fost amendați cu 500 de lei.

Știre inițială:

Publicitate

În urma unui apel 112, prin care un cetățean afirma că pe strada 9 Mai din municipiul Sibiu ar fi amplasată o bomba, strada a fost blocată pentru cercetări.

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a dislocat de urgență la fața locului mai multe echipaje din sistemul de ordine și siguranță publică și poliție rutieră, în vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor și luării tuturor măsurilor pentru protejarea populației.

Traficul rutier și pietonal este restricționat total pe strada 9 Mai. Nu se cunoaște cu exactitate locația posibilei bombe.

În paralel, a fost solicitată atât prezența unui câine specializat în detectarea explozibililor din cadrul Centrului Chinologic Sibiu, cât și a specialiștilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic.

La fața locului a sosit un echipaj de pompieri ISU, dar și o ambulanță SAJ.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Incendiu la Săcel

Obiceiuri de Sf. Ilie la români

Incendiu la Șeica Mică

COD PORTOCALIU de vijelie, în județul Sibiu

SOMA angajează mecanic auto în Cisnădie