17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Șoferi fără permis, beți sau drogați, depistați pe drumurile județului Sibiu

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Un avrigean a fost oprit ieri, în trafic, de către polițiștii rutieri sibieni. Autoturismul era condus pe strada Bisericii din Avrig. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

Publicitate

Tot la aceeași dată, în jurul orei 18, un cisnădian în vârstă de 50 de ani, a fost depistat pe strada Lungă din orașul Cisnădie, în timp ce conducea un moped, având o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Probleme în trafic au fost depistate și la Cârțișoara, polițiștii rutieri oprind un autoturism condus pe DN 7C de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, dpmiciliat în Șelimbăr. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Și în localitatea Netuș au existat probleme, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita depistând un tânăr în vârstă de 19 ani, din județul Brașov, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

Dosar penal și pentru un medieșean ce s-a urcat drogat la volan. Șoferul în vârstă de 28 de ani, conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie când a fost tras pe dreapta de către polițiștii rutieri. La testarea cu aparatul Drugtest, acesta a indicat rezultate pozitive la substanțele methamphetamină și cannabis.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic