spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO: A fost prins cuțitarul din Lazaret. Riscă ani grei de închisoare

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE 11.02, ORA 21: Procurorii au dispus reținerea pentru 24 de ore a “cuțitarului din Lazaret”. Conform surselor Sibiu Independent, procurorii vor cere apoi la instanță de judecată arest preventiv 30 de zile pentru tentativă de omor .

Astăzi, „cuțitarul din Lazaret” a fost identificat și reținut. Acesta a fost implicat într-un conflict produs la data de 08.02.2022, într-o stație de alimentare cu combustibil din municipiul Sibiu.

Sibianul, în vârstă de 20 de ani, este prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea audierii, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de omor, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ceilalți doi complici sunt cercetați în libertate.

Un tânăr a ajuns acum câteva zile, la spital, după ce a fost agresat și înjunghiat în cursul serii de ieri, într-o benzinărie din Sibiu.

Din primele informații, tânărul de 31 de ani, domiciliat în orașul Cisnădie, a intrat în jurul orei 23:00, într-o benzinărie din cartierul Lazaret, având un schimb de replici cu unul dintre clienții localului. Imediat, între cei doi a izbucnit un conflict spontan. Pe imaginile video se poate observa cum în scurt timp, altercația cuprinde întreaga suprafață a localului, în jur “zburând” mai multe scaune. În bătaie s-au mai alăturat alți doi agresori, care au început să-l lovească pe cisnădian cu pumnii și cu picioarele. La un moment dat, acesta a fost înjunghiat în zona spatelui cu un cuțit. La vederea acestor fapte, mai mulți clienți speriați au părăsit de urgență incinta, sunând la Poliție.

Momentul agresiunii

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului