7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

FOTO: Incendiu minor, chiar în centrul orașului Sibiu

Știri din Județ

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp, în fostul depozit al magazinului Billa, actual Carrefour Expreess, situat pe strada Avram Iancu din Sibiu.

Mai multe echipaje de pompieri ISU sunt la fața locului și încearcă să limiteze propagarea flăcărilor. Conform martorilor, focul arde mocnit, cu degajare de fum. Preventiv, angajații și clienții magazinului au fost evacuați.

VIDEO:

„Incendiu manifestat în depozitul unui magazin produse alimentare situat în municipiul Sibiu, str. Avram Iancu. Pompierii militari ai Detasamentului Sibiu au intervenit de urgență cu 2 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Forțele sosite la fața locului au procedat localizarea și lichidarea incendiului concomitent cu ventilarea spațiului și a fumului propagat în magazin situat în fața depozitului. Clienții aflați în magazin s-au autoevacuat înainte de sosirea forțelor.
În momentul de față se intervine pentru identificarea și lichidarea focarelor existente.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș