spot_img
8.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Agnițean beat, depistat în timp ce făcea slalom pe șosea. Alt șofer vitezoman, tras pe dreapta

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției Agnita au fost sesizați despre faptul că un autoturism este condus haotic pe DJ 106, la ieșirea din orașul Agnita. Polițiștii s-au deplasat rapid în zonă și au reușit depistarea și oprirea autoturismului în cauză. La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Agnita, a cărui testare alcoolscopică a indicat o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Azi noapte, în jurul orei 02:00, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene care acționau pe DN 1, în localitatea Bradu, pe linia prevenirii și combaterii conducerii autovehiculelor cu viteză peste limita legală, au depistat un ansamblu rutier condus dinspre Brașov spre Sibiu cu viteza de 88 km/h pe un tronson de drum cu limită de viteză maxim admisă de 50 km/h. După oprirea ansamblului, format din autoturism și remorcă (rulotă), polițiștii rutieri au constatat că la volan se află un cetățean străin, în vârstă de 27 de ani, al cărui permis de conducere nu corespunde categoriei de vehicule din care ansamblul condus face parte.

În cursul zilei de 17 februarie, polițiștii sibieni au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de diferite instanțe din afara județului Sibiu.

Astfel, în localitatea Poplaca, a fost depistat un maramureșean în vârstă de 32 de ani, pe numele căruia Judecătoria Baia Mare a emis mandat de executare a unei pedepse de 110 zile de închisoare pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La domiciliu, în localitatea Șelimbăr, a fost depistat un bărbat în vârstă de 30 de ani, pe numele căruia Judecătoria Brezoi a emis mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 6 luni de închisoare după ce sibianul a fost găsit vinovat de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și violare de domiciliu.

Un al treilea bărbat, în vârstă de 33 de ani, din județul Argeș, a fost depistat pe raza municipiului Sibiu. Pe numele său, Judecătoria Câmpulung a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului