0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Fără frică în trafic! Șoferii sibieni conduc drogați, beți și fug de polițiștii rutieri

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Situație bizară pe drumurile județului Sibiu. Zeci de șoferi sibieni sunt prinși pe șoselele județului conducând fără frică, deși încalcă Codul Rutier.

Ieri, în jurul orei 15:00, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Calea Dumbrăvii din municipiul Sibiu de către un localnic în vârstă de 20 de ani. Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat o valoare pozitivă la substanța THC – 5, Cannabis, tânărul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.

 Astăzi, în jurul orei 00:15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au efectuat semnalul regulamentar de oprire adresat șoferului unui autoturism condus pe strada Grigore Ionescu din Cisnădie. Șoferul nu a oprit, continuându-și deplasarea pe o distanță de câțiva kilometri, în final oprind pe un câmp din afara orașului. Cei doi ocupanți ai autoturismului au fost conduși și audiați la sediul Poliției Orașului Cisnădie, conducătorul auto fiind identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 16 ani, din Poiana Sibiului. Acesta era însoțit de un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Rusciori. 

 Tot astăz, în jurul orei 01:30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada Ștrandului de către un sibian în vârstă de 25 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, s-a stabilit că autoturismul în cauză este neînmatriculat, iar plăcuțele cu numere de circulație provizorie aflate pe auto sunt atribuite unui alt autoturism. Testarea alcoolscopică a sibianului a indicat valoarea de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș