0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Centrul temporar de testare rapidă Covid din curtea Facultății de Medicină din Sibiu va fi închis din data de 1 martie

Știri din Județ

Vă informăm că, începând de mâine 1 martie 2022, centrul temporar de testare antigenică rapidă pentru diagnosticarea infecției cu SARS-CoV-2 situat în curtea Facultății de Medicină din Sibiu va fi închis. Decizia a fost luată în contextul scăderii numărului solicitărilor de testare, în ultimele două zile fiind efectuate doar 38 de teste.

Informăm cetățenii că testarea Covid-19 pentru persoanele asimptomatice, cu simptome ușoare și/sau contactele directe ale unor persoane confirmate poate fi făcută de către medicii de familie. Ulterior, persoanele infectate se pot adresa centrelor de evaluare Covid-19 pentru stabilirea conduitei terapeutice. Totodată, Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu va prelua și va gestiona în continuare cazurile grave și foarte grave. 

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă funcționarea acestui centru: Consiliul Județean Sibiu, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, medicii de familie și personalul din cadrul SCJU Sibiu și DSP Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș