spot_img
10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
spot_img

Județul Sibiu va fi reprezentat, cu onoare, la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială de Alina Cătălina Dinu

Știri din Județ

Județul Sibiu va fi reprezentat cu onoare, anul acesta, la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială de Alina Cătălina Dinu, asistent social principal la Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități, Tălmaciu și Centrul de abilitare și reabilitare persoane adulte cu dizabilități, “Sfântul Pantelimon”, Tălmaciu

Marți, 15 martie 2022, va avea loc la Ateneul Român din București, Gala Națională a  Excelenței în Asistență Socială, eveniment de înaltă ținută devenit o tradiție pentru toți cei care activează în domeniul social.

Organizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali (CNASR), cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenței Sociale și aflat la a VIII-a ediție, evenimentul  recompensează performanța și excelența celor mai merituoși asistenți sociali, instituții guvernamentale și neguvernamentale, personalități și jurnaliști implicați în campanii sociale.

Alina Dinu

Ediţia din acest an va aduce în lumina reflectoarelor asistenţii sociali sau personalităţi care s-au remarcat prin devotamentul faţă de profesie, precum şi prin munca cu comunităţile şi beneficiarii pe care i-au deservit în timpul uneia dintre cele mai obositoare şi incerte perioade din istoria recentă,  perioada pandemică 2020-2021.

Amfitrion al evenimentului va fi ca in fiecare an Andreea Marin-Ambasatorul Excelenței în Asistență Socială .

Promotor al excelenței în asistență socială, judeţul Sibiu a participat și anul acesta  cu nominalizări la categoria asistenți sociali. După parcurgerea cu succes a etapei de preselecţie,  și jurizare, comunitatea sibiană va fi reprezentată cu onoare la eveniment  de Alina Cătălina Dinu, asistent social principal la Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități, Tălmaciu și Centrul de abilitare și reabilitare persoane adulte cu dizabilități, “Sfântul Pantelimon”, Tălmaciu, a declarat Valeria Guliman, președintele CNASR- Structura Teritorială a județului Sibiu.

Apreciind discreția și dăruirea muncii ei, recunoscând performanța și încurajand-o, felicităm finalista Alina Cătălina Dinu!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș