spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Echipa Galbenă a voluntarilor din PNL i-a însoțit pe vârstnici la muzeu

Știri din Județ

Publicitate

Ziua Naţională a Inimii, celebrată anual în data de 4 mai, a fost prilej de bucurie pentru vârstnicii de pe strada Coșbuc, din Sibiu și pentru că Muzeul Brukenthal dedică prima joi, din fiecare lună, tuturor pensionarilor care doresc să petreacă timp de calitate, într-o atmosferă încărcată de istorie, echipa Galbenă a voluntarilor din PNL i-au însoțit pe aceștia la o plimbare prin muzeu.

I-am preluat și i-am însoțit cu mult drag și prietenie pe toată durata vizitei. Printre zâmbete și conversații amicale, pe diverse teme, ne-am bucurat din plin de informațiile excelente oferite de ghidul pe care l-am avut la dispoziție și ne-am delectat ochii și sufletul cu exponate impresionante.


Echipa Galbenă este alcătuită din voluntari care provin din diverse domenii de activitate. Fiecare aduce cu sine experiența profesională sau personală ceea ce face ca plaja acțiunilor noastre să fie una diversificată. Acțiunea de astăzi s-a bucurat de expertiza domnului Dan Nanu, directorul Direcției pentru Cultură Sibiu, voluntar în Echipa Galbenă. Vom continua pe această linie pentru că este important ca toate resursele echipei noastre să fie valorificate în folosul comunității. De Ziua Inimii le-am oferit acest cadou din toată lnima Echipei Galbene!au transmis reprezentanții Echipei Galbene.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…