Primarul Sibiului, de vorbă cu Tasci Emin, reprezentantul asociației de firme care va proiecta și executa secțiunea Boița – Cornetu, parte din autostrada A1

Știri din Județ

Primarul Sibiului, doamna Astrid Fodor s-a întâlnit astăzi cu domnul Tasci Emin Gokcay, reprezentantul asociației de firme Mapa Insaat ve Ticaret Anonim Sirketi – Cengiz Insaat Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi.

Asocierea firmelor din Turcia a fost desemnată la finalul anului trecut câștigătoare a licitației pentru proiectarea și execuția secțiunii 2 (Boița-Cornetu), a unuia dintre cele mai ample proiecte de infrastructură din România, autostrada A1.
În discuția cu primarul municipiului Sibiu, dl Tasci Emin Gokcay a vorbit despre etapele proiectului și provocările cu care se va confrunta, subliniind în același timp importanța autostrăzii pentru Coridorul IV pan-european de transport.

Traseul are o lungime de aproximativ 31,33 km și va conține ca principale lucrări:
➡49 de poduri și viaducte
➡ 7 tuneluri cu lungimi cuprinse între 250 m și 1590 m
➡Ecoduct în zona localității Lazaret.

Valoarea estimată a contractului este de 4,63 miliarde lei (fără TVA), asigurați prin finanțare din fonduri europene nerambursabile, iar termenul de realizare prevăzut este de 18 luni proiectare și 50 de luni execuție

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri