8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Un pompier militar ISU, primul care a intervenit în cazul înjunghierii de pe strada Săcel din Sibiu

Știri din Județ

Un pompier militar ISU Sibiu a fost primul care a intervenit în cazul bărbatului înjunghiat pe strada Săcel din Sibiu. Deși se afla în timpul liber, văzând cele întâmplate, a sunat la 112 iar apoi i-a acordat îngrijiri medicale victimei.

Mincu Marian, subofițer, proaspăt încadrat la ISU Sibiu a asistat șocat la crunta agresiune, hotărând să intervină la timp pentru a-i salva viața bărbatului. Evenimentul s-a petrecut în data de 8 martie.

“Totul s-a întâmplat în fața ochilor mei și parcă era o scenă de film, părea ireal. M-a cuprins un sentiment de teamă și cu îngrijorare uitându-mă în jur am văzut că nu mai era nimeni pe stradă. În acel moment, fără să ezit am oprit mașina și am alergat spre victimă, apelând simultan numărul de urgență 112, pentru a solicita sprijinul colegilor. În acele clipe simțeam că pot cu adevărat să ajut un om, că îi pot salva viața! Deși conștient de marele pericol la care m-am expus, sentimentul nobil, că pot face un bine pentru viața unui om, a făcut ca toată teama să dispară!” spune Marian, parcă retrăind teroarea acelor clipe.

Bărbatul rănit a primit asistență medicală și a fost transportat în siguranță la spital.
Promptitudinea, curajul și inițiativa de a interveni, deși era posibil ca viața lui să fie în pericol, i-a impresionat pe șefii și colegii lui Maroan

„Curajul, empatia și sentimentul de responsabilitatea simțite de Marian, fața de omul căzut la pământ, l-au determinat să comunice cu promptitudine toate datele necesare, în dispeceratul ISU Sibiu, contribuind la mobilizarea foarte rapidă a forțelor competente.De asemenea, colegul nostru a furnizat detalii importante despre agresor și despre modul în care s-au petrecut faptele, ajutând astfel și la prinderea acestuia.” transmite ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș