spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Crucea Roşie Sibiu trimite noi ajutoare în Ucraina (C.P.)

Știri din Județ

Publicitate

Crucea Roşie Română trimite cel de-al treiele convoi umanitar către Crucea Roşie din Ucraina. La acest convoi se alătură şi tirul încărcat de voluntarii noştri la Sibiu cu articolele de primă necesitate, alimentele neperisabile, produsele de igienă şi medicamentele donate de comunitatea sibiană.

Tirul pregătit la Sibiu se va alătura mâine dimineaţa la prima ora, în vama Siret, celorlalte 7 tiruri care vor forma convoiul umanitar alături de filialele de Cruce
Roşie din Cluj, Călăraşi, Sălaj, Dâmboviţa şi Bucureşti.

Tirul conţine 7.400 kg alimente, 230 kg materiale sanitare si medicamente, 2.378 kg de produse de igienă şi 546 kg cazarmament (pături, saci de dormit, lenjerie şi saltele noi).

Parte din produse au fost aduse zilele trecute la Sibiu de colegii noştri din judeţele Vâlcea şi Olt iar pentru că un singur tir s-a dovedit a fi neîncăpător
pentru cantitatea mare de bunuri colectat, vom organiza un nou transport către Crucea Roşie din Ucraina, săptămâna viitoare.

Mulţumim tuturor celor care au donat , mulţumim mult depozitului RARA Logisitc Sibiu care ne-a găzduit şi a pus la dispoziţie toată logisitica necesară. De asemenea mulţumim companiei IGNITE care ne sprijină cu flota lor de transport.

Raluca Morar,
Director, Crucea Roşie Română, Filiala Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor