5.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Europarlamentarul USR Nicu Ștefănuță (Renew Europe): Cât de grea este viața ta? (CP)

Știri din Județ

Europarlamentarul USR Nicu Ștefănuță (Renew Europe) a transmis următorul comunicat de presă:

Cât de grea este viața ta?

Atunci când crezi că viața ta e grea, atunci să te uiți române spre Mariupol sau Harkiv.

Atunci când crezi că tu ești obosit, să te uiți la acești copii ucraineni care au trecut granița azi noapte la ora 2:37 în punctul Sighetul Marmației.

Atunci când tu ești în pat și dormi, să știi că sunt oameni ca Inge Mihalik, care la acea oră stă trează ca acești copii să aibă ce mânca, să aibă o casă și apoi o școală.

Atunci când tu înjuri de pe canapea oamenii care dau totul pentru ucraineni, cineva degeră de frig într-o vamă sau sub un pod.

Atunci când te plângi că nu ai ulei, să știi că unii nu au lumină, căldură și aer, pentru că se ascund într-un beci de bloc sau sub un teatru bombardat.

Atunci când te uiți la un meci de fotbal și bei a șasea bere, să știi că dincolo de graniță e prohibiție, nu doar la alcool, dar la benzină, la multe alte bunuri devenite acum de lux.

Atunci când tu fugi la benzină că se scumpește cu un leu, știi că sunt blocuri care se încălzesc complet cu generatoare și care nu au lumină nici apă caldă fără ele?

Atunci când o dai relativ că nici ucrainenii nu sunt îngeri și că ‘nu iese foc fără fum’, niște soldați roșii țin copii pe post de scut uman.

Atunci când zici guraliv ‘dar românii noștri, ei de ce nu sunt protejați în Ucraina’, uiți măcar să-i întrebi pe acei români dacă e așa, pentru că tu ești prea sigur de ideile tale fixe.

Atunci când tu zici că iubești pe lume, dar nu ești în stare să îmbrățișezi, să deschizi casa, să dai totul pentru altul, să te sacrifici, atunci cum anume iubești tu exact?

Atunci te întreb: cum anume îți e ție greu, de ce te plângi?

Mulțumește lui Dumnezeu pentru ce ai și dă mai departe, române. Ăsta e rolul nostru în viață.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș