spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Fotbal: Turneu umanitar la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Sibiul a fost gazda unui turneu de fotbal umanitar sâmbătă. 6 echipe de câte 6 jucători s-au întrecut sâmbătă pe Stadionul Voinţa. Câştigători au fost jucătorii din echipa Dasim Corner, care au jucat sub numle Cernobîl. Şi restul echipelor înscrise au ales să poarte numele unor oraşe din Ucraina.

Scopul turneului organizat de Asociaţia CUTLJM a fost de a strânge donaţii pentru criza refugiaţilor din Ucraina. „Doar în echipă și uniți putem face față tragediilor care ne unesc. Puterea stă în echipe. Cateva echipe de fotbal își vor arata puterea și priceperea în ale jocului dar și în determinarea de a obține donații pentru spitalele din Ucraina” a descris evenimentul Daniel Pruna, unul dintre organizatori.

Echipele înscrise au fost: Usr Sibiu-Mariupol, Best team Medias-Odessa, Crucea Rosie Sibiu – Lviv, Unimat- Kharkov, Farmacistii Sibiu- Kiev, Dasim Corner – Cernobîl.

Finala turneului s-a disputat între Kiev (Farmaciştii) şi Cernobîl (Dasim Corner), ultimii devenind campioni.

„Astăzi, în Sibiu, pentru a strânge donații să-i ajute pe ucraineni, colegul meu Eugen Ceapa a organizat turneul de fotbal „Toți pentru Ucraina”. Acest eveniment caritabil se adaugă efortului extraordinar de susținere pentru refugiații ucraineni al organizațiilor și comunității sibiene. Le mulțumesc că sunt mereu prezenți atât în viața cetății, cât și oricând e nevoie să susțină o cauză” a declarat Dan Barna, deputat de Sibiu, după eveniment.

Organizatorii încurajează şi alţi microbişti să doneze pentru cauza ucraineană în contul RO21INGB0000999911683892 al asociatiei CUTLJM (scrieti FOTBAL la detalii).

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri