spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 19 mai, 2024
spot_img
Array

Curățenie generală pe cursurile de apă din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Municipiul Sibiu participă la programul național „Curățam România”, inițiat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. Programul constă în diverse acțiuni de ecologizare și se desfășoară în perioada 4 aprilie – 4 mai.

Publicitate

Prin intermediul Serviciului Management Salubrizare și Protecția Mediului, Primăria Sibiu organizează în cadrul acestui program național o curățenie generală pe malurile apelor curgătoare din Sibiu, o activitate care, de altfel, este realizată de cel puțin 2 ori în fiecare an de către serviciul menționat. 

Programul va include următoarele acțiuni, realizate în parteneriat cu Apele Române și cu sprijinul operatorului de salubrizare Soma care va pune la dispoziție saci și mănuși și va ridica deșeurile adunate: 

• În 6 aprilie, 14 aprilie, 20 aprilie și 28 aprilie se desfășoară ecologizarea pe cursul râului Cibin. 

• În perioada 12-14 aprilie, împreună cu copii și profesori de la Școala Regele Ferdinand, Școala Nr. 18. școala Ioan Slavici și Liceul Avram Iancu, se vor curățamalurile pârâului Trinkbach și Valea Săpunului. 

• În 15 aprilie, împreună cu voluntarii Facultății de Inginerie din cadrul Universității Lucian Blaga, se vor ecologiza malurile pârâului Rosbach.

Miercuri, 6 aprilie, s-a lucrat pe malul Cibinului, pe porțiunea dintre podul de pe șoseaua Alba Iulia și podul de la Piața Cibin. Echipele Apele Române și Soma au adunat nu mai puțin de 200 kg de deșeuri.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sfințirea Bisericii Ortodoxe din Cisnădioara

VIDEO: Promenada Sibiu, raiul hoților