spot_img
13.2 C
Sibiu
sâmbătă, 25 mai, 2024
spot_img

Etapa județeană a concursului „Ştiu şi aplic – Securitatea şi sănătatea în muncă se dobândeşte de pe băncile şcolii”

Știri din Județ

Publicitate

Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu împreună cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sibiu organizează în 7 aprilie la ora 930, concursul ȘTIU ȘI APLIC – SECURITATEA ŞI SĂNĂTATEA ÎN MUNCĂ SE DEPRINDE DE PE BĂNCILE ŞCOLII– faza județeană, la Liceul Tehnologic „Independența” Sibiu, situat în Sibiu, str. Gladiolelor, nr.2, Jud. Sibiu.

Publicitate

Concursul „Știu și aplic”, desfășurat pentru a opta oară în județul Sibiu, este inclus în Calendarul Activităţilor Educative Naţionale de Ministerul Educației din anul 2013 şi are o continuitate la nivel național, și se adreseazăelevilor de liceu și cadrelor didactice din filiera tehnologică (profilurile tehnic, servicii, resurse naturale și protecția mediului) și filiera teoretică (profilul real).

Faza județeană a concursului va cuprinde o etapă teoretică, ce va consta într-un test grilă individual scris si o etapă practică.

La faza națională se vor califica echipele ocupante ale locului I din cadrul fazei județene.

Desfășurarea Concursului Știu și aplic! la nivel național se va desfășura în perioada 13.05-15.05.2022 la „Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi ”din Iași.

Mai multe informații se regăsesc pe site-ul https://stiusiaplic.ro/ .

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Tunisian bătut la Sibiu. Autorii: trei sibieni!

Daniel Natea, aur la judo, la Jocurile IPA