spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Dana Budeanu laudă mâncarea de la Spitalul TBC Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Dana Budeanu a devenit foarte urmărită pe internet şi nu numai, datorită remarcilor acide pe diferite teme. Astăzi ea a postat mai multe fotografii pe contul său de Facebook cu porţii de mâncare de la Spitalul de Pneumofiziologie Sibiu (TBC). Budeanu a lăudat echipa spitalului care reuşeşte să facă feluri atractive şi hrănitoare de mâncare cu bani foarte puţini. Tot ea a criticat conducerea Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucureşti, care, cu un buget mult mai mare, nu oferă hrană adecvată pacienţilor.

Postarea lui Dana Budeanu a fost distribuită de sute de oameni care au apreciat fotografiile cu porţiile de mâncare de la spitalul sibian. Dana Budeanu are aproape 800.000 de urmăritori pe contul său de Facebook.

„IA UITAŢI LA SPITALUL TBC SIBIU??? SE STRĂDUIESC ŞI POT ŞI VOR ŞI N-AU BUGETELE DE LA NASTA! CUM FACEM? SUNAŢI LA EI, POATE VĂ AJUTĂ! NU?”

Dana Budeanu
Publicitate

1 COMENTARIU

  1. De ce nu face și un tur al spitalului județean Sibiu..mancare jalnica la multe secții.. dimineața mai ales 4 biscuiți în zeama lasata de la lingura de brânză de vaci ..cardio..nefro……..chirurgie …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor