spot_img
9.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Foto: Ajutor pentru vârstnici din partea Echipei Galbene a voluntarilor PNL Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Echipa Galbenă a voluntarilor PNL Sibiu și-a îndreptat, zilele acestea, atenția către rezidenții Centrului pentru persoane vârstnice de pe strada Coșbuc. Cu aceeași dăruire și pasiune pentru semenii aflați în dificultate, Echipa Galbenă le-a donat acestora fructe, legume și compoturi:

În Săptămâna națională a voluntariatului, ne-am îndreptat atenția către rezidenții Centrului pentru persoane vârstnice de pe strada Coșbuc. Sunt vremuri care, poate mai mult ca oricând, ne pun la încercare omenia. Pandemia, crizele sociale și războiul din Ucraina au scos la iveală faptul că solidaritatea este cea mai puternică legătură care ne ține conectați unii cu alții, indiferent în ce parte a globului ne găsim.

Echipa Galbenă a fost în prima linie încă de la începuturile ei. Cu o mână de voluntari inimoși am trecut prin pandemie, cu sute de acțiuni desfășurate în condiții de maximă siguranță. Am continuat, după relaxarea restricțiilor, cu aceeași dăruire și pasiune pentru semenii noștri aflați în dificultate: copii, persoane vârstnice, familii defavorizate. Nu am rămas indiferenți nici la drama oamenilor fugiți din calea războiului. Ne-am mobilizat pentru fiecare cauză în parte. Acțiunile noastre se desfășurau și continuă să se desfășoare, de cele mai multe ori în paralel, pentru că vrem să acoperim cât mai multe nevoi.

Astăzi le-am făcut o bucurie bunicuților de pe strada Coșbuc. Le-am dus fructe, legume și compoturi. Nu este prima acțiune la acest cămin și cu siguranța nu va fi nici ultima. Le vom fi alături ori de câte ori va fi nevoie.
Rămânem #solidariînfaptebune.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor