spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Tiger Classic 2022: Sibianul Leonida-Radu Țicău este noul campion

Știri din Județ

Publicitate

Sibianul Leonida-Radu Ticau, unul dintre cei mai buni antrenori din Sibiu, fost angajat al Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS) din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, sau „mascații”, așa cum îi știe toată lumea, a obținut locul întâi în cadrul (Master Men’s Bodybuilding la categoria 40 Years & Over) în cadrul Campionatului Tiger Classic Diamond Cup România, desfășurat la București.

Campion Tiger Classic 2022 – un proiect care nu ar fi fost realizat fără îndrumarea celui mai bun antrenor – Marius Chera Trofeul si medalia sunt ale tale in aceeași masura in care sunt și ale mele – a scris Radu Țicău, pe pagina sa de Facebook.

Cariera sa sportivă a debutat la vârsta de 17 ani, când a început să practice karate. La început a optat pentru karate shotokan, apoi karate ashihara și kickboxing. De-a lungul anilor, sibianul a participat la diverse competiții sportive naționale și internaționale, de unde s-a întors și cu diverse premii. Radu Țică practică sportul de 27 de ani

Sursa foto: Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor