spot_img
13.1 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Sibiu Sands revine în Piața Mică cu o premieră: Cupa României la volei pe plajă

Știri din Județ

Publicitate

Sibiu Sands, cel mai mare turneu de volei pe plajă din România, revine în Piața Mică în perioada 5-10 iulie. Zeci de echipe sunt așteptate să ia parte la cea de-a 9-a ediție a competiției, care va consemna și o premieră, Cupa României la volei pe plajă urmând să se desfășoare pentru prima dată în cadrul Sibiu Sands. Înscrierile la turneu au debutat săptămâna aceasta și se vor încheia pe 1 iunie. 

Cea de-a noua ediție a turneului „Sibiu Sands” se adresează categoriilor Open și Amatori, atât Masculin cât și Feminin. La competiție se vor putea înscrie 24 echipe la Amatori Masculin, 16 la Amatori Feminin, 16 la Open Masculin și 12 la Open Feminin, organizatorii punând la dispoziție două platforme pentru înscrieri.

ÎNSCRIERI OPEN MASCULIN ȘI FEMININ:https://form.jotform.com/voleipeplaja/SIBIUSANDS2022

ÎNSCRIERI AMATORI MASCULIN ȘI FEMININ: https://beachvolleyromania.ro/event/201/details

Cupa României la volei pe plajă, la Sibiu

„Sibiu Sands revine cu cea de-a 9-a ediție la începutul lunii iulie în Piața Mică. Anul trecut ne-am bucurat de o atmosferă incredibilă, iar anul acesta ne așteptăm la cel puțin același nivel de joc și voie bună. Suntem convinși că vom avea parte de o ediție pe cinste, mai ales că organizăm în cadrul turneului și Cupa României. Am dat startul înscrierilor,echipele au la dispoziție două săptămâni pentru a-și rezerva locul la turneu”, au declarat organizatorii Sibiu Sands.

Organizatorii vor amenaja terenul la standardele Federației Internaționale de Volei, iar pentru confortul spectatorilor vor monta o tribună de câteva sute de locuri. 

Totodată, pentru al doilea an la rând, la Sibiu Sands va avea loc un training de arbitri condus de delegatul Federației Române de Volei, Paul Szabo.

***

Sibiu Sands este organizat de Asociația Eco Sport Team și Agenția Grey Projects, sub egida Federației Române de Volei (FRV). Evenimentul marchează mai multe premiere la nivel local și național, precum: primul turneu de volei pe plajă organizat la Sibiu; primul turneu de volei pe plajă organizat în centrul istoric al unui oraș din România; primele meciuri oficiale de volei pe plajă desfășurate pe nocturnă. 

Sibiu Sands 2022 o acțiune cofinanțată Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport și de Consiliul Județean Sibiu. Partenerii principali ai acestei ediții sunt Ballan Sportswear și Toneli.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda