spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

3.000 de rockeri motociclişti aşteptaţi la festival pe Valea Lotrioarei, Boiţa

Știri din Județ

Publicitate

În acest week-end, peste 3.000 de rockeri motociclişti din ţară şi străinătate sunt aşteptaţi la unul din cele mai mari festivaluri de gen din România. Anul acesta festivalul Sasha’s Bike Shop a ales locaţia Valea Lotrioarei, comuna Boiţa, judeţul Sibiu. Aici au găsit deschidere la primarul din localitate, Nicolae Cocoş. „Festivalul este organizat de Sasha’s Bike Shop cu sprijinul Asociația “Prietenii Lotrioarei” şi în parteneriat cu Primăria comunei Boița. Ne bucurăm să repunem Valea Lotrioarei pe harta turistică a României prin acest festival. Ne bucurăm că organizatorii au ales Lotrioara nu doar pentru festival, ci şi pentru o acţiune umanitară de construire a unor căsuţe în viitor pentru copiii care suferă de Boala Fluture, o afecţiune rară care afectează 79 de copii din România” a declarat primarul Nicolae Cocoş.

Sub geci negre de piele, suflete bune

Imaginea rockerului motociclist este adesea percepută ca un tip rău, îmbrăcat în haine de piele neagră. Festivalul ce se va desfăşura în week-end pe Valea Lotrioarei doreşte şi să schimbe această percepţie. Toţi cei prezenţi la festival vor putea dona pentru copiii români afectaţi de Boala Fluture. „Dorim sa le construim aici pe Valea Lotrioarei un loc care sa-i primească cu drag și care să le ofere un sprijin real, un loc de relaxare și socializare.
O tabăra cu căsuțe, cu toate facilitățile, locuri de joacă și distracție, sport și agrement de care sa beneficieze în majoritatea timpului copiii afectați și familiile lor.
În aceeași timp acest spațiu poate fi folosit pentru a găzdui toți iubitorii de motociclete, pentru activități distractive, relaxare și întruniri. Fondurile obținute în urma acestor activități vor finanța complet timpul petrecut de FLUTURAȘI în aceasta tabără.
Pe lângă suferința fizică zilnică și traumele psihice de care au parte acești copilași sunt părinții lor care sunt puși în situația de a asista neputincioși la suferințelor copiilor lor și din acest motiv va rugam sa ne fiți alături pentru a le alina măcar în mică parte drama lor.” au declarat organizatorii festivalului Sasha’s Bike Shop.

Cine concertează

La această ediţie a festivalului vor concerta trupele Kempes, Masterpiece Romania Tribut Metallica, Altar, Monday Shadows, Onenightstand, Revolver, Transylvanian Frost, Still Crazy, Dinamic. Cei care doresc să participe la festival mai au timp să cumpere bilet de pe siteul  www.ambilet.ro. Un abonament pentru trei zile costă 70 de lei, iar un loc de camping pentru cort este 30 lei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri