27.9 C
Sibiu
marți, 05 iulie, 2022

Show de excepție la Gura Râului: Pasionații de tuning auto sunt așteptați la o întâlnire ce promite o atmosferă de neuitat

Știri din Județ

Pasionații de tuning auto sunt așteptați să admire mașinile, cu multiple îmbunătățiri și mulți cai putere sub capote, la un meeting ce promite, și de data aceasta, o atmosferă de neuitat. 

Mașinile tunate se vor lăsa admirate în parcarea unde se desfășoară  “Bujorul de munte” Gura Râului, în perioada 4 – 5 iunie 2022.

Urmăresc să leg prietenii născute din pasiune, și mai mult de atât, satisfacția cu care coordonez tot acest eveniment este, bineînteles, din aceiași pasiune. A fost uimitor să remarc, la ultimul show de la Sibiu că, deși am invitat 50 de participanți, s-au creat coloane de mașini care au creat ambutejaie pe toată Calea Dumbravii. Parcarea de la Hilton era mai mult decat plină. Sute de șoferi și vizitatori au fost prezenți. La fel îmi doresc să fie și de data aceasta. Cele 50 de locuri rezervate pentru participanți au fost deja ocupate.

La evenimentul de anul acesta am pregătit numeroase premii și surprize pentru participanți. Sunt mai mult decât încântat și aștept cu nerăbdare întâlnirea din iunie” – a transmis Adrian, organizatorul evenimentului pentru Ziarul Sibiu Independent.

Eveniment dedicat mașinilor modificate la Gura Râului

Evenimentul va fi pe două zile (sâmbătă și duminică)
Participarea la eveniment s-a făcut în baza unui accept, în urma înscrierii!

Taxa pentru vizitatori 10 Ron/persoana. Aceștia vor primi o brățară in baza căreia pot intra și duminică, iar copii sub 14 ani au acces gratuit

Sâmbătă 4 Iunie

Începând cu ora 11:00 primirea invitaților
Urmate de probele de Limbo și LowEst car
După care facem putina gălăgie cu LoudEst car și demonstrațiile de car audio
Spre seara program de poze urmate după lăsarea serii de un foc de tabără

Duminică 5 Iunie

Ora 11:00 – reprimirea invitaților
Urmate de premiere și pozele de după!

Se vor premia:
-Cele mai frumoase vopsele și colantări
-Fitment static/airRide
-Jantele
-Top 20
-Și bine înțeles #CarOfTheShow
-Mai sunt , de asemenea și câteva probe si premii surpriza pe care vi le vom prezenta doar la locație

Vă mulțumim tuturor celor înscriși pentru încrederea acordată și sperăm să ne distrăm cat mai bine împreună. Mulțumim, de asemenea și Consiliului Local și Primăriei Gura Râului. – au transmis organizatorii NewOrder Romania și Mașini prin Transilvania pe pagina lor oficială de Facebook.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri