12.9 C
Sibiu
marți, 16 aprilie, 2024

FOTO: Furt de arbori la Racovița. Cei doi suspecți sunt localnici

Știri din Județ

Doi bărbați domiciliați în satul Racovița au probleme cu legea după ce a fost găsită cantitatea de aproximativ 53 metri cubi de lemn, tăiați ilegal.

Principalii suspecți au 18, respectiv 44 de ani, și sunt vizați în cadrul unui dosar de cercetare cu privire lasăvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori din fondul forestier național, respectiv furt de material lemnos.

Ca urmare a activităților desfășurate împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică Sibiu – Biroul Delicte Silvice, cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Brașov și ai Ocolului Silvic Avrig, precum și cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din I.P.J. Sibiu, la domiciliile celor două persoane a fost identificată și ridicată în vederea confiscării cantitatea de 53,22 mc de material lemnos susceptibilă a proveni din tăieri ilegale de arbori din fondul forestier existent pe raza comunei Racovița.
Este vorba despre lemn din speciile molid, pin, stejar, fag, anin, valoarea estimată a prejudiciului creat fiind de aproximativ 32.000 de lei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri